Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

4η χρονια Arm Your Desires fest 30-31-01 Ιουλιου-Αυγουστου

Γινεται επικοινωνια με πολλες μπαντες και οπως καθε χρονο μεχρι 15 ιουνιου θα ξερουμε ελπιζουμε σιγουρα και για τις τρεις μερες τις τελικες.Περνει καποιο χρονο για τον καθενα μεχρι να αποφασισει τυχον δουλειες η καποιες αλλες υποχρωσεις που μπορει να εχει εκεινο τον καιρο και ετσι ολοι καταλαβαινουμε γιατι ακομα δεν εχει ανακοινωθει καμια.
Σιγουρες εως τωρα ειναι οι Waxing Gibbus,Αρχη Του Τελους,Indico,και αν απο καποιες συζητησεις με μερικες μπαντες δεν καταλαβαμε τι αποφασισαν ας στειλουν ενα μνμ εδω,οπως και μπαντες που θα θελαν να παιξουν και μπορουν σιγουρα μπορουν να επικοινωνησουν εδω η μεσω του email:armYdesires.free@gmail.com για πιο προσωπικα,και να συζητησουμε μαζι τους για καποιες λεπτομερειες.

Το μερος που θα γινει το fest παραμενει το ιδιο(εκτος απροοπτου),γινονται ηδη συζητησεις για ενεργειες στο θεμα του νερου αλλα και καποιες καλυτερες ρυθμισεις για καλυτερη λειτουργια,εξυπηρετηση και την καλυτερη διαμονη ολων μας.

Ας μη ξεχναμε πως το festival δεν εξαρταται μονο απο εμας που το διοργανωνουμε αλλα και απο την σ υ ν ε ι δ η τ η συμμετοχη ολων οσων θα ερθουν.Η εννοια της αυτοοργανωσης περιλαμβανει και την εννοια της αλληλεγγυης.

Συντομα,περισσοτερα...

4 σχόλια:

Katarameno Syndromo είπε...

aaaante braaavo!!!

Ka0s είπε...

pedia otan lete o idios ennoeite o idios me persi?h o idios me propersi?
Kante to kalutera ston persino pantws pou exei kai tin antlia tou nerou

Arm Your Desires είπε...

O IDIOS ME PERSI AN ITAN THA LEGAME O IDIOS ME PROPERSI

ELPIZOUME NA ARESE PERISSOTERO TO PERSINO MEROS XORIS MAGAZIA KAI MALAKIES

Black Trinity είπε...

"...την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων..."