Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Αντε και του χρονου....

Καταρχας,περασαμε τελεια γαματα ολα τα λεφτα...?Σας ευχαριστουμε ολους εννοειται.Ολα πηγαν καλα ο καιρος δεν μπορουσε να ταν καλυτερος τοσο αστατος που ηταν τους προηγουμενους μηνες (οσοι ηταν τις προηγουμενες χρονιες ξερουν και καταλαβαινουν).Οι μπαντες επισης τα σπασαν,με τον ηχο κανενα προβλημα αν και τον κανουμε μονοι μας(ευχαριστουμε και τα παιδια,ξερουν αυτοι ποιοι ειναι,που βοηθησαν με τον ηχο).Και το σημαντικοτερο που πετυχαμε ειναι πως καθε φορα ολο και περισσοτεροι ερχονται και πολλοι απο αυτους θελουν να βοηθησουν,ειδικα ντοπιοι που δεν εχουν γνωρισει κατι αναλογο απολες τις πλευρες,τους ευχαριστουμε και αυτους.
Τωρα,δυστυχως υπηρξε προβλημα με την εγγραφη των συναυλιων και ετσι mp3 δεν παιζει για φετος φωτογραφιες(παντα σε συννενοηση με τις μπαντες πιο πριν) και ισως μερικα βιντεο συντομα θα ανεβουν!
Αντε,του χρονου καλυτερα και μακαρι να κατσουν κατι προτασεις για βοηθεια με μπαντες του εξωτερικου,οχι τιποτα αλλο απλα να ανοιγουμε σιγα σιγα τους οριζοντες μας και στην επαρχια!

χαιρετισματα σε ολους,καλο χειμωνα με αρκετες συναυλιες και κινητοποιησεις αλληλεγγυης

(Α)(Ε)
Arm your desires core-crew


Videos από το περσινό φεστιβάλ:
sabotaz/Bad Trip /Σ.Π.Ε

καταπληκτικη ανταποκριση απο no longer safe στο σχολιαστες χωρις συνορα(αν και για μια ημερα καλυψε το γενικοτερο κλιμα ολου του τριημερου,ευχαριστουμε)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: