Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Οπλισαμε μερικες μονο απτις χιλιαδες επιθυμιες μας

Μετα απο μια εβδομαδα και ακομη μας ειναι δυσκολο να ξεφυγουμε και να επανερθουμε στη πραγματικοτητα!Μολις που ξεκουραστηκαμε αν και τα ματια μας ειναι ακομα βαρια και το μυαλο μας στο επομενο φεστιβαλ!
Πραγματικα φετος για τους περισσοτερους απο εμας ηταν το καλυτερο,τετοιες και τοσες προβαρισμενες μπαντες με τοση ποικιλια στη μουσικη που δειχνει την αυτοοργανωμενη σκηνη να μην της λειπει τιποτα και τα κωλομαγαζα να τρομαζουνε και τοσο συνηδητοποιημενος κοσμος που στηριξε το φεστιβαλ απο το μαγειριο εως τις μπαντες που παιζανε μεχρι το πρωι(το σκηνικο με mother d.ητανε καταπληκτικο)σε κανουν να πιστευεις πως μπορουμε πλεον να καταφερουμε τα παντα!

Οπως και να χει περα απτην τεραστια βλακεια που εγινε με τους kill the cat που μερικοι για να καταφερουν αυτο που θελανε να κατεβασουν την μπαντα δλδ χρησιμοποιουσανε και εκφρασεις που παμε στοιχημα ουτε στη κοπελα τους δεν θα θελανε αλλοι να λενε,δεν καταφεραμε ολοι μας και εμεις που ειχαμε το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης και εκεινοι που ητανε μπροστα και ακουγανε καλυτερα να προστατεψουμε μια απτις μπαντες που οι περισσοτεροι αγαπαμε και υποστηριζουμε και αφησαμε τρεις ασυνειδητους να κανουν για ακομη μια φορα το δικο τους.ΤΟΥς ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!?Εδω Αποτυχαμε...
Εμεις εδω μιας και εχουμε μονο μια φορα τον χρονο τον τροπο,την διαθεση,τον χωρο να συγκεντρωσουμε ολες οσες μπαντες μπορουνε απτον αυτοοργανωμενο χωρο και να γουσταρουμε ολοι οι υπολοιποι θα κανουμε τα παντα για μην ξανασυμβει κατι παρομοιο.Ενα τεραστιο συγνωμη στα παιδια που κανανε τοσο δρομο και περασανε τοσα για ρθουνε για το τιποτα!κοιταμε καθε χρονο για καλυτερα...

Επισης θα θελαμε να ευχαριστησουμε ολους οσους βοηθησανε στο στησιμο/ξεστησιμο και στα διαφορα ποστα που ανελαβαν.Οπως και τον μικρο Γιωργακη που βοηθησε στους καφεδες... Η βοηθεια σας ητανε πολυτιμη πραγματικα!

στα κοντα θα αρχισουν να ανεβαινουν και οι ηχογραφησεις(θα αναρτηθουν στην λιστα που υπαρχει ηδη απο κατω) απο καθε μερα,οποια μπαντα θελει πρωτα να ακουσει την ηχογραφηση της πριν ανεβει ας επικοινωνησει μαζι μας.(επισης για πληροφοριες/αποριες σχετικα με τις ηχογραφησεις στειλτε email:armYdesires.free@gmail.com)
Θα τα ξαναπουμε συντομα...

Arm Your Desires
Core crew

βιντεο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ekpliktiko festival kai fetos...perasame tromera. den exei na zilepsei tpt apo otidipote exoume dei mexri tora. kratiste mas mia thesi kai gia tou xronou- tha anevoume pali me tis indianikes skines mas. mporoume na paiksoume ksana tin ora pou ksimeronei...tha to thimomaste gia panta kai gia ayto to stirizoume.
katadikazoume to peristatiko me tous kill the cat, opoios den goustarei mporei na paei na arraksei piso kai na afisei tous ipoloipous na to apolafsoun. kapote mia frasi elege "eytixos edo exoume eirini" posa xronia prepei na perasoun gia na to katalavoun kapoioi??? kostas - mother disobedience.